Karma hit's back hard

Je machtsspelletjes zijn over. Je hebt geen macht meer over mij. Tijd voor je volgende slachtoffer.


Er is zo veel gebeurd. En ja, ik geloof in Karma en Karma "hit's back hard".

Nex is weer alleen, de del is overleden aan een vreselijke ziekte, te jong. Wie hier het hardst mee gestraft is weet ik niet.  Hij heeft het nu zwaar, niet omdat zij is overleden maar omdat hij nu voor zichzelf moet zorgen. Zelf opruimen, wassen, koken en alles zelf moet regelen en het voornaamste, alles zelf moet betalen. Dat doet hem het meeste pijn. De afgelopen 40 jaar heeft hij altijd op andermans geld kunnen teren en nu komt alles op hem neer. Ik verwacht dat hij al wel weer iemand achter de hand heeft, hij heeft namelijk tijdens haar ziekte al kunnen zoeken naar vervanging. 
Van de andere kant komt hij weer goed weg wanneer ze iets geregeld heeft qua erfenis, haar huis en inrichting heeft hij dan  maar het grote probleem is dat hij geen inkomsten heeft en waarschijnlijk niet eens de vaste lasten kan betalen. Huis verkopen is het enige wat er dan overblijft maar waar moet hij dan wonen in deze tijd van woningnood. 
Nu is hij echt Remi, alleen op de wereld. Geen vrienden, geen werk, geen sociale contacten en geen familie behalve ons kind die lekker zijn eigen leven leidt. Zijn werk en zijn partner heeft waardoor hij weinig tot geen zin heeft om tijd met zijn vader door te brengen. 
In ieder geval staan haar bezittingen op een welbekende verkoopsite. Alles, van kleding tot en met sieraden, vanaf de dag nadat ze is overleden. Hij hecht nergens waarde aan, gaat alleen voor het geld. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt. Wordt vervolgd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Einde verhaal.

En ja hoor!!!

Eigenschappen narcist